Во недела – нови Фчерашни

Со досегашните епизоди, сезона 4 ветува дека ќе биде најдобрата до сега на „Фчерашни новости“. Во пародичните вести оваа недела последни ќе дознаете:

– Фчерашни истражува: Како живее едно кумановско семејство

– Дознаваме: За кого ќе гласаат земјоделците

– Ексклузивно: Се враќаат Алфа и Буби

– Кој заѕвони на вратата на домот на семејството Лазовски?

Гледајте „Фчерашни новости“ во недела од 19:30 на Канал 5.