Вработените на пансионот Преспав доаѓаат во Еден на Еден!

Можеби првата сезона на “Преспав”  заврши, но тоа не значи дека вашите омилени актери од најгледаната македонска серија нема повторно да ги најдете на Телма 😀

Оваа сабота во 19:15 часот на  Телма ве очекува ФЕНОМЕНАЛНА #1на1 епизода со дел од “Преспавци”