"Aсоцијации со цртање" од епизодата со Игор Џамбазов

Игор и Жаре заедно со две девојки од публиката си ги пробаа цртачките таленти во играта “Aсоцијации со цртање”, а девојките од публиката си добија и пакет Young Derm производи.