Втор дел од разговорот со Бубо Каров!

Го знаете Цацко Конопишки? Не Бубо Каров, туку оној вистинскиот, човекот кој се викал Цандо од Кавадарци! Кога К-15 почнале со сериозни критики од најблиските, какви проблеми имала нивната маркетинг агенција, колку популарна станала К-15 низ Балканот?Одговорите на овие, а и многу повеќе прашања ги гледаме оваа недела во 18:30 на Канал 5!