Вугринец – Во исто време ме бараа и Вардар и Металург

Ренато Вугринец, седумката на Металург и најдобриот стрелец во лигата на шампионите во супер интересен разговор со Жаре во новата епизорува зборува за тоа како успева да ја игра најдобрата сезона во кариерата на толку зрела возраст, како се случило да дојде во Металург, зошто не го одбрал Вардар, но и за тоа што најмногу би сакал да прави со Ванчо Димоски, Сергеј Самсоненко, Кире Лазаров… И секако, зошто толку многу се “сакаат” со Никола Карабатиќ.