Како Дуке се запознал со Тарантино

Шансите да стигнеш до Холивуд се мали. Но шансите да го запознаеш Тарантино во Холивуд се уште помали. Сепак Дуке Бојаџиев е еден од ретките што успеал да стигне до шанса да го запознае познатиот режисер. Погледнете како се запознале Дуке и Квентин на следниот линк:

Погледнете го монологот тука, а целосната епизода тука.