За што разговараат Бијонсе, Дејвид Бекам и Џеј Зи на фудбалски натпревар?

На крајот на краиштата Бекам, Бијонсе и Џеј Зи се исти како и сите обични луѓе, со таа разлика што и не се како сите обични луѓе

 

veliche