Марјан Ѓорѓиевски за македонските слави

Во најновото видео, Марјан Ѓорѓиевски зборува за тоа како некогаш ги поминувавме куќните слави, а како ги прославуваме денес. Ова е второ видео на Мац во само една недела, па доколку ви недостигаше неговиот хумор, ѕирнете и што мисли тој за психолошкиот профил на македонските пејачи на следниот линк.