За што се благодарни познатите Македонци?

На денот на американскиот празник Ден на благодарноста, семејствата се собираат заедно, јадат печена мисирка и пире од сладок компир, и кажуваат зошто биле благодарни годинава.

Како што си го земаме секој нивни празник, ние решивме пионерски годинава да го земеме и овај. Направивме доста разговори, интервјуа и истражувања со познатите Македонци и стигнавме до следните резултати.

Еве за што се благодарни познатите Македонци:

БОНУС

А, еве ги одговорите и на најголемите светски лидери: