За сите што бараат вработување

Имаш високо образование? Го владееш англискиот јазик? Се интересираш за социјални медиуми? Одлично зборуваш руски, кинески или турски? Доколку на сите прашања одговоривте потврдно тогаш пратете ни CV или мотивационо писмо на jobs@edennaeden.mk

Странски клиент на нашата агенција бара луѓе за вработување во најкус можен рок. Ги очекуваме вашите мејлови 🙂

agency