Зајнфилд ја започнува новата сезона на неговото шоу

Секако не на Зајнфилд 🙂
На 19 јуни започнува новата сезона на “Comedians in cars getting coffee”, интернет серијалот на Џери Сајнфелд низ кој поминаа еден куп на супер интересни личности

Новата сезона продолжува во исто темпо. Најавени гости се Џон Стујарт, Азис Ансари, Сара Џесика Паркер и Џорџ Валас. Емисијата за која Џери снима материјал од седум, осум часови за да на крајот ги понуди најдобрите 15 минути вреди да се погледне ова лето. Емисијата засега оди исклучиво на интернет.
bb