Запознај го тимот на „Еден на Еден“

Во првото студиско издание на почетокот на новата, деветта сезона ќе се запознаете малку повеќе со тимот на сценаристи на „Еден на Еден“.

Тазе нови слики како за почеток на 9-та сезона Ве чекаат!