“Јал, не јал, добиваш” со Жарко Коцкица!

Единствениот (фала богу што ги нема повеќе) Жарко Коцкица е назад! Шоуменот со најдобри квизови се враќа назад на ТВ екраните со воздубливиот квиз “Јал, не јал, добиваш”, а овој пат има и маскота!