Заврши уште еден Weekend Media Festival

Изминатиов викенд во Ровињ се одржа деветото издание на “Weekend Media Festival”.  Годинава дојдоа 156 говорници и повеќе од 4000 маркетиншки, медијски и ПР професионалци. На најголемиот медијски и маркетинг регионален настан учествуваа и 400 студенти од целиот балкан како и 550 акредитирани новинари.

Единствен македонски панелист во рамки на фестивалот беше креативниот директор во нашата маркетинг агенција и домаќинот на нашето ток-шоу Жарко Димитриоски, кој учествуваше во панелот “Дигитален Хаос

weekend1 weekend2 weekend3 weekend4