Збогум Балашевиќ

На 21 март ни гостува единствениот Дино Раџа, еден од најголемите кошаркари, не само од регионот, туку и во светски размери! Погледнете го неговото емотивно простување од Балашевиќ кој неодамна нè напушти.

Целото гостување на Дино Раџа во Еден на еден погледнете го на 21 март, на Канал 5 во 18:30 часот.