#ЗдравоТаравари: Познатите се жалат кај министерот

Од неодамна новиот министер за здравство Арбен Таравари во јавноста го сподели телефонскиот број на кој секој граѓанин ќе може да го контактира на WhatsApp и на Viber, со цел лично да ги слушне мислењата и искуствата на граѓаните од здравствениот систем, и заеднички да ја сменат перцепцијата за нашето здравство.

Oва е толку добар предлог што помош од министерот побараа и многу познати фаци: