Мега Гига – интервју со Кирил Иметоди

Eкстра Мега Нај Гига Бајти Ексклузив дознава – Дали Вугринец и Прибак земаа македонско држјавјанстви за да добијат бугарски пасош!?!?! Плус, специјално ексклузивно интервју со г-дин Иметоди! Од сезона 5 на Еден на Еден