Жаре и неколку пријатели – хуманитарно за Никола. Помогни и ти!

Жаре, Сашко Коцев, Ана Стојановска, Влатко Илиевски и Маја Вукичевиќ цела вечер беа келнери во “Драма” оваа недела на хуманитарната забава “Познатите ве служат, познатите ве дружат”.

Собраните средства отидоа за Никола Николовски, момчето кому итно му треба операција на срце во Германија. Доколку и вие сакате да помогнете, можете да го сторите тоа со донирање на 100 денари. Се што треба е да свртите на 070 143 109 за T-Mobile, 075 143 114 за One, и 077 143 770 за Vip.

Humanitarna-zabava-Drama-1

Humanitarna-zabava-Drama-2

Humanitarna-zabava-Drama-4

Humanitarna-zabava-Drama-13

Humanitarna-zabava-Drama-14

Humanitarna-zabava-Drama-16

Humanitarna-zabava-Drama-21

Humanitarna-zabava-Drama-28

Humanitarna-zabava-Drama-29