Жарко Коцкица се враќа со нов квиз!

Наградите се исти, водителот е ист, а богами и јавувачите се исти 🙂

Јал, не јал – Добиваш!Жарко Коцкица се враќа со неговиот нов квиз! Спасе повторно е на линија…

Posted by Eden na Eden on понеделник, 28 декември 2015