Жељко Самарџиќ зад камерите на Еден на Еден

Епизодата со Жељко веќе можете да ја погледнете на следниот линк.

IMG_0649

IMG_0651

IMG_0655

IMG_0662

IMG_0676

IMG_0686

IMG_0688

IMG_0691

IMG_0702

IMG_0706

IMG_0718

IMG_0727

IMG_0738

IMG_0741

IMG_0745

IMG_0679