Златко Калински – коментатор во ЈСП!

Можеби вторниците веќе одамна не се ден за преноси од ЛШ, но затоа Златко Калински е тука со преноси од највозбудливото и најмасовното вторнично случување во државава – возење во автобусите на ЈСП. Еве како еден просечен вторник во ЈСП изгледа низ очите на Златко Калински:

***НАСКОРО – 1НА1 СЕЗОНА 7!***