Пред и потоа на плоштадот во Киев

Феноменална фотографија на која се гледа каква штета е предизвикана на плоштадот во Киев, каде моментално се случува револуција (како што тие ја нарекуваат) на дел од граѓаните на Украина кои се бунтуваат против тамошната власт.

ONotkiL