Зоран Цвијановиќ доаѓа во Еден на Еден!

Оваа сабота (24.12) во 19:15 часот  на Телма#1на1 ќе ви понуди одлична предновогодишна забава со еден од најдобрите балкански актери – Зоран Цвијановиќ! Не пропушајте! 😀