#10YearsChallenge

Овој предизвик баш ни се погоди! Сезона 10 на Еден на Еден што значи имаме што да покажаме, почнувајќи од:

КАНЦЕЛАРИЈАТА

 

 

СТУДИОТО

 

ИДИОТОТ

 

СЦЕНАРИСТИТЕ

 

И, секако, мора да има и бонус 🙂 #10YearsChallenge