20 години Еко Степ

Нашите пријатели од сметководственото биро Еко Степ за нивниот 20ти роденден, побараа од нас да го организираме овој корпоративен настан кој секако имаше пред се славенечки карактер.

Осмисливме и реализиравме програма која го вклучи Жаре како ем-си на целиот настан, Марјан Ѓорѓиевски, кој настапи со наменски напишан стенд ап и бенд кој во живо ги забавуваше присутните. На крајот кога сите заминуваа беа делени буклети кои на интересен начин објаснија како вусшност луѓето гледаат на сметководителите и парите. Беше одлична забава за околу 200 гости во хотелот Арка!

DSCF5013

DSCF5027

DSCF5045

DSCF5052

DSCF5055