Драган Вучиќ и Здравко Чолиќ заедно на турнеја

Драган Вучиќ открива како со Здравко Чолиќ биле вистински Казанови и Дон Жуани низ советскиот сојуз! Дел од интервјуто во Еден на Еден сезона 4