Александар Маленко доаѓа на гости во Еден на Еден!

После премногу спомнувања во нашите монолози дојде време и да го викнеме во емисија. Александар Маленко – еден од најдобрите македонски спортисти доаѓа на гости во #1на1, а ние вe уверуваме дека ве очекува одлична забава со опуштени, но и сериозни разговори!

Сабота (21.01) во 19:15 на Телма!