Ана Николиќ и Раста во „Еден на Еден“

Ми направи албум и дете. Вака Ана Николиќ се шегува на своја и на сметка на нејзиниот поранешен сопруг, раперот Раста, со кој заедно подготвуваа голем концерт во Скопје.

Во недела, во новата епизода на „Еден на Еден“, српските ѕвезди зборуваат за нивниот развод, приватниот живот, дали љубовта меѓу нив сѐ уште трае и концертот во Скопје, на кој првпат ќе настапуваат заедно.

Во студиото на „Еден на Еден“, пак, неделава намина и еден непоканет гостин.

Не го пропуштајте новото издание на најгледаното ток-шоу оваа недела, 4 февруари, од 18:50 часот на „Канал 5“.