Интернетот не чува тајни

Кампања во Бразил за тоа колку треба да внимаваме штo објавуваме на интернет. Нешто што мислиме дека е само за нас или за уште само некој друг, на крај ќе го види цел свет.

Еве како е тоа илустрирано преку постер
selfie