Погледнете го гостувањето на Горан Михајловски во Еден на Еден

Горан Михајловски ни беше гостин во последната епизода од #1на1. Меѓу политичките теми и анегдоти, Горан го откри и одговорот на прашањето што сите ги интересира! Да, тој ни откри чија е идејата за “Секси ќошето” на Вест!

Плус, имавме и супер гостување од малиот херој Јован.

Клик за целата епизода:

И оваа епизода ја започнавме со монолог и јавувања кои што ќе може да ги погледнете на следниот линк.