Атанас и Тино со исполнето прво гостување во “Еден на Еден”

Сите дебитанти во #1на1 мора да поминат низ гостување кое што е полно со настани. Затоа во последната наша емисија Тино и Атанас имаа гостување во кое што играа “Безобразни карти”, но освен тоа играа и “Да плукнеш ме изнасмеа”. Сево ова плус одличен разговор полн со анегдоти како и одличен монолог во четиринаесетата епизода на нашето шоу!