Ацо Пејовиќ и Група „Маестро“ – Поноч је

Кога пејач како Ацо Пејовиќ доаѓа во 1на1, не се пропушта приликата да се слушнат неговите изведби во живо! Овој пат во придружба на Група „Маестро“, Ацо Пејовиќ нè почести со песната „Поноч је” од Тома Здравковиќ 🎶 Погледнете ја целата епизода на нашиот YouTube канал и уживајте 😊