Аудицијата на Пајо

Пајо и Дуци од Фчерашни ни раскажаа некои приказни што изгледаат како скечевите што ги правеа во комичното шоу, а не како навистина да се случиле.
Еве на пример, една приказна за тоа како Пајо ја поминал аудицијата за да стане дел од Фчерашни новости.