Брејк во Еден на Еден – Нема поголем тремаџија на цел свет!

Оваа недела во Еден на Еден ќе имаме ретка прилика да го видиме Брејк, со кого Жаре направи одлично интервју. Зборуваше за многу интересни анегдоти со Игор Џамбазов, Пере од Нокаут, неговите бизниси и личните работи како големата трема и страв од летање, со што се поврзани неколку многу интересни приказни.
Втор гостин ќе биде Миле Кузмановски со кого освен разговор ќе видиме и нешто друго – магионичарот Дудо ќе се обиде да направи нешто неверојатно со Миле, а дали ќе му успее ќе видите оваа недела во 20:30 на Алфа.
IMG_8279
И овојпат нема да недостасува коментар на актуелните збиднувања, па така екипата на тапет ќе ги стави најновите “скандали” со имањето и немањето имоти на редица познати политичари и новинари. Гледајте и уживајте.

01 Aleksandar