One on One like never before!

Вечерва студиото ќе биде полно! Во Еден на Еден гостуваат многу интересни ликови со интересни приказни. Го имаме Dj Robby Ray со неговите два костима – Лед Робот и Мирормен. Го имаме авантуристот Евгениј Хоуп и фотографот Марјана Павличек. Филип кој досега собрал преку 400 автограми од многу светски личности, меѓу кои и Путин и Медведев и малиот Ренато кој ќе биде нашата идна фудбалска ѕвезда!

18:50 на Канал 5. Бидете таму 🙂