„Да плукнеш, ме изнасмеа“ со Весна Петрушевска!

Во последната епизода од нашето шоу Жаре и Весна ја дебитираа играта “Да плукнеш, ме изнасмеа” во која што двајцата учесници треба да… знаете што? Најдобро ќе ја сфатите играта ако го погледнете видеото 😀

Монологот од епизодата можете да го погледнете тука, а веб ексклузивниот разговор со Александар Станковиќ е достапен на следниот линк.