Дали ќе ја вапцаме Универзална сала за Велигден?

Во најновата „Еден на еден“ Гига Мега открива: Дали ќе ја вапцаме Универзална сала за Велигден? Ова и уште многу други интересни работи, како и екслузивни интервју-а со Јелена Розга и Пеперминт погледнете тука.