Кој му го краде стилот на Канго?!?

Канго го владееше неговиот стил многу години пред да се појави Фелаини. А сигурно и подобар фудбалер би бил Канго од Маруан ако се решел да отиде по тој пат (ама па тогаш не би го добиле хитот “Аманет” 🙁  )

ZA SIROMASNI