Првата официјална слика од Batman v Superman:Dawn of Justice

И покрај тоа што деновиве главна тема на филмското поле е премиерата на Avengers:Age of Ultron, тимот на Еден на Еден успеа да добие светска ексклузива и да ја добие првата официјална слика од филмот што се очекува да ги сруши сите рекорди во 2016 година “Batman v Superman: Dawn of Justice”.

Кој би рекол дека Бетмен и Супермен во новиот филм ќе бидат во стара варијанта:

DAWN