Драган Бјелогрлиќ на гости кај Жаре

Доколку на YouTube се обидете да најдете интервју подолго од 10 минути со Драган Бјелорлиќ, тоа ќе биде успех. Доколку пак се обидете да најдете студиско ток-шоу интервју, тоа е веќе речиси невозможно.

IMG_8730

Минатата недела бевме домаќини на Драган Бјелогрлиќ и на актерската постава на филмот “Монтевидео се гледаме”. Бјела е без дилема најголемата ѕвезда на балканскиот филм и интервјуто кое ќе имате можност да го гледате во недела во 20.30 часот преставува вистинска реткост.

IMG_8740

Во меѓувреме дел од разговорот помеѓу Бјела и Жаре:

Ново фантастично гостување најавуваме уште за идната епизода од Еден на Еден. Кај Жаре доаѓа најголемата ѕвезда на Икс Фактор, Даниел Кајмакоски!

IMG_8814

IMG_8819