Откриен наследникот на Друловиќ!

НАЈНОВИ ВЕСТИ!

 

Фудбалската репрезентација на Македонија доби нов селектор!
Имено од информации блиски на “Македонски Шуми” (кое што патем не е Македонски фан клуб на Шумахер), непознатиот Жаривоје Димитријевиќ ќе ја превземе селекторската палка на нашата фудбалска селекција.
Еве што кажа господинот Димитријевиќ на неговиот прес:

 

 

***НАСКОРО – 1НА1 СЕЗОНА 7!***