Еден на еден – Борче и Денис

Во најновата емисија Еден на еден имаме двајца херои поради кои животот во пандемија стана многу полесен за илјадници деца и млади луѓе. Уживајте со Борче #ДонирајКомпјутер и Денис #Космонаутко.