Еден на Еден го испитува јавното мислење!

Ако можат сите владини и невладини организации да прават анкети зошто да не можеме и ние? Еве какви одговори доби екипата на #1на1 од познатите македонци кога им поставивме неколку интересни прашања:

Прашања за познатите македонциИ ние од #1на1 се решивме да го испитаме јавното мислење. Еве какви одговори добивме од познатите македонци на прашањата што им ги поставивме :DЦелиот монолог можете да го погледнете на следниот линк: http://edennaeden.mk/monolog-ep17-karolina-ima-novo-momche/

Posted by Eden na Eden on понеделник, 28 март 2016

Целиот монолог од последната епизода ќе можете да го погледнете тука.