Еден на Еден – Калиопи (ВТОР ДЕЛ)

Прво пропеа – а после прозборе! Амбициозна уште од нејзините први чекори во музиката!

Вториот дел од разговорот со македонската мега популарна пејачка го гледаме на линкот: