Еден на Еден на ВЕБИТ 2016

Имавме чест да бидеме партнери во организацијата на најголемиот собир на водечките умови од областа на маркетингот, технологијата и иновациите на балканот, на ВЕБИТ фестивалот во Софија, Бугарија.

Тимот на Еден на Еден си помина одлично и им благодариме на нашите колеги за одличниот прием и секако, им честитаме за уште еден фантастичен фестивал!

12912508_258436401167937_1514012826_n