Спасе прашува, ние пробуваме да не си пукаме во глава

Откако ни се налути на почетокот на сезонава, Спасе го нема да се јави 🙁 Решивме во знак на извини, да му направиме една компилација со неговите најгенијални прашања.

И така, еве што сѐ Спасе се прашува… и што сѐ ние мора да трпиме…