ЕДЕН НА ЕДЕН СПЕЦИЈАЛ!

Заврши уште една сезона на #1на1 полна со одлични гостувања во нашето студио. Но(!!!) нашата екипа не е спремна за летовање! Ние ќе продолжиме уште појако за да ви понудиме уште неколку специјални епизоди до крајот на осмата сезона. Започнуваме со нашите сниматели, оваа сабота во 19:15 на Телма 🙂