„ЕДЕН НА ЕДЕН“: Триото од „Зевзекманија“ раскажаа за нивните згоди и незгоди

Ве очекува уште едно одлично издание на најгледаното ток-шоу во Македонија, „Еден на Еден“. Овој пат домаќинот Жаре го угости триото од познатата емисија „Зевзекманија“.

Гостите и тоа како имаа што да кажат и раскажат, особено Горан кој зборуваше за неговата богата новинарско-водитителска кариера, а се разбира, тројцата споделија и за сите згоди и незгоди за време на снимањето на „Зевзекманија“, но и уште многу други интересни приказни…

Затоа, бидете во недела на „Канал 5“ телевизија со почеток во 18:50 часот.

Погледнете ја најавата: