Еден на Еден – Весна Петрушевска (ВТОР ДЕЛ)

Нејзиното прво гостување беше едно од најгледаните во овие петнаесет сезони, а со голема чест можеме да кажеме дека вториот дел продолжува во исто темпо. Неверојатно емотивни, хумористични и пред се искрени разговори без влакна на јазикот!

Вториот дел од гостувањето на Весна Петрушевска во #Сезона15 може да го погледнете на: