Еден на Еден – Владо Јаневски (ВТОР ДЕЛ)

Најголемиот романтичар на македонската музичка сцена повторно во #1на1! После прекрасен разговор во првиот – време е за втора рунда разговори со Владо Јаневски! Открива што си купил со парите заработени од Евровизија, кое е неговото најлошо искуство во кариерата, инспирации зад неговите најголеми хитови – и многу, многу повеќе!